Jump to content

Han

Administrators
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Han last won the day on April 28

Han had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Han

 • Rank
  Fondator
 • Birthday 08/09/1993

Personal Information

 • Location
  Cluj - Romania
 • Game
  Counter-Strike 1.6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat. PM cu Nick/SteamID si pass !!
 2. Salutari, FreakMinds Romania, de cand s-a deschis, dispune de un reseller de 5 ip-urii asigurat de cei de la HZone. Serverele ruleaza la 1000FPS si 1000TICRATE. De asemenea dispun si de un plugin de securitate si de un support dedicat la orice ora din zi si din noapte. Pretul unui server este: 32xSlots = 5 EURO / PayPal / Transfer Bancar 14xSlots = 2 EURO / PayPal / Transfer Bancar Pentru mai multe detalii, contacati-l pe Han prin PM ! Ne rezervam dreptul de a modifica preturiile sau sa oprim serviciul cumparat in cazuri exceptionale.
 3. Acceptat! Vrei admin-ul pe steamid sau pe user si parola? Da-mi PM cu ce vrei adminul.
 4. Mai jos, va voi prezenta fiecare mapa care exista pe server. Asta pentru a va ajuta sa stiti ce mape doriti sa jucati, sau ce mape vreti ca noi sa adaugam. Hartiile serverului *****CLUJ.FREAKMINDS.RO***** aim_map3 as_oilrig awp_bycastor awp_bycastor32 awp_india awp_zigzag cs_747 cs_assualt cs_assault_1337 cs_backalley cs_estate cs_havan cs_italy cs_militia cs_office cs_siege css_dust2 css_dust2se_go de_abanddon de_afganistan de_airstrip de_alexandra de_aztec de_aztec3 de_barcelona de_cbble de_chateu de_dust de_dust2 de_dust2_1337 de_dust2_2006 de_dust2_long de_dust2x2 de_dust4 de_dust4ever de_dust2005 de_distall de_dustyaztec de_indust de_inferno de_inferno2se de_irak2 de_jihad de_kabul_32 de_nuke de_nuke_rarea de_nuk32 de_piranesi de_prodigy de_rats3 de_storm de_survivor de_torn de_train de_train32 de_tuscan32 de_vertigo de_westwood de_westwood_big fy_buzzkill fy_cluj fy_dust fy_out fy_snow fy_snow_orange *********************************************************************************************************************************************** In cazul in care mai doriti sa se adauge mape, va rog sa contactati unul dintre Owneri, si sa le comunicati mapa. De asemenea, va rugam sa le da-ti si link-ul catre mapa pentru a scurta adaugarea ei pe server. ***********************************************************************************************************************************************
 5. Salut Sergiu. Esti acceptat. Da-mi in privat/PM numele si parola la admin.
 6. Acceptat. PM cu nume si parola.
 7. Han

  Am/N-am

  Am Am/N-am bagat iarba?
 8. Acceptat ca Moderator pe Diversitate.
 9. Han

  [STAFF] Gift

  Da-mi te rog link de la a doua imagine, si o s-o folosesc ca si avatar.
 10. Acceptat T/C ! Welcome!
 11. Du-te pe server si scrie status in consola. Cauta-ti numele, si vezi ca o sa-ti apare si steam id-ul. Pune-l aici si iti dau adminul pe urma.
 12. Han

  [STAFF] Gift

  Daca ai face scrisul cumva mai bine integrat in imagine, o sa-mi puna a doua ca si avatar.
×
×
 • Create New...