Jump to content

Deja Vu

Moderators
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Deja Vu

 • Rank
  Moderator Categoria: Diversitate

Recent Profile Visitors

61 profile views
 1. Deja Vu

  Am/N-am

  Am Am/N-am mâncat brocoli
 2. La fel ca Barcelona si Real Madrid, jucatorii FCSB-ului se antreneaza prin videoconferinta. Pe pagina oficiala de Facebook a FCSB a fost publicat un filmulet de la videoconferinta sustinuta astazi de Bogdan Vintila, care ii supravegheaza pe jucatori in timp ce acestia se antreneaza. "In conditiile izolarii provocate de pandemia de COVID-19, ros-albastrii s-au organizat corespunzator. Astfel, staff-ul tehnic si fotbalistii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferinta si se pregatesc impreuna in acest mod. De asemenea, elevii lui Bogdan Vintila alterneaza acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergari individuale in jurul domiciliului.
 3. Titlul spune totul încep eu: Laptop
 4. Deja Vu

  Fazan

  Presupun ca toți știți acest joc încep eu Arțar
 5. Deja Vu

  Am/N-am

  N-am Am/N-am luat 4 la școală, liceu
 6. Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi! Foto: Guliver/GettyImaes. Dinho a dat autografe la ieșirea din pușcărie (inclusiv unuia pe un tricou al lui Gremio, echipa ce l-a lansat) înainte de a se urca în mașina poliției care l-a condus către hotelul unde va rămâne în arest domiciliar până la finalizarea anchetei: "Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre".
 7. Deja Vu

  Artistul favorit

  Aici va puteți spune artistul sau artistii voștri lrefarti de muzica. Ai mei sunt urmatorii: El Nino, Smiley, Connect-R și mulți alții...
 8. Deja Vu

  Am/N-am

  Titlul spune totul încep eu: Am/N-am fumat?
 9. După cum spune și titlul, aici vom numără pana la o mie din 2 în 2! 2
 10. Aici găsiți regulamentul pentru postarea diferiți știri din sport! REGULAMENT 1. Se respectă regulamentul general al forumului! 2. Aveți dreptul la minim 5 topic-uri pe zi! 3. Reply-urile de genul(mișto, gg, super) se considera post-Hunt și vor fi sancționate cu WARN! 4. Toate posturile se vor face în topicuri diferite! 5. Cine nu respecta aceste reguli va fi sancționat cu warn!!!
×
×
 • Create New...